Pälsdjursallergi lindras i Umeå

Ett tips från en föreningsmedlem i ”Kattallergikerna” har inkommit. Hon har nyligen besök Umeå och funnit ett ställe där de behandlar pälsdjursallergi med hjälp av akupunktur. Det blev inget besök för hennes del eftersom besöket var kortvarigt men nästa gång skulle hon boka en tid. Vi blev naturligtvis lite nyfikna och undrar om det är någon annan medlem som har testat detta och vet lite mer? För den som lidit av allergi kan detta vara ett ljus i mörkret och ett alternativ till tabletter. Här får du veta mer eller boka lindring för din pälsdjursallergi i Umeå, widings.se. Det är ett familjeföretag i Umeå som har mycket erfarenhet från akupunktur.

Här kommer lite tips om vad du kan göra själv. Om du har pälsdjursallergi är det är klokt att se till att:
Det inte finns några husdjur.
Att väggar och golv är så rena som möjligt. Polerade hårda golv är att föredra.
Använd endast mattor som kan rengöras varje vecka.
Lakan måste tvättas varje vecka vid 60 ° C, använd tvättbara filtar och kuddar. Använd helst plast eller trästolar, inte stoppade möbler.

Sätt upp rullgardiner om möjligt. Damma dem varje dag. Använda fuktiga mikrofiberdukar och städa ordentligt, minst två gånger i veckan.Undvik föremål som lockar damm, såsom nallar, kuddar, torkade blommor och leksaker. Välj gosedjur som kan tvättas varje månad vid 60 ° C (i ett örngott) eller placera i frysen i 8 timmar. Rör inte föremål som är mycket dammiga, till exempel böcker och gamla kläder. Om du utsätts för allergiframkallande saker ska du helst bära en mask. Låt inte någon röka i ditt hus.

Du måste vara medveten om att det finns en stor möjlighet att du kanske måste hitta ett annat hem för ditt husdjur. Även om djuret bara besöker dig så kontrollera om du kan leva med djuret, det kan fortfarande ta ett halvår eller mer innan du får symtom. Hundar och katter ska badas minst en gång i veckan i vanligt vatten. Kom ihåg att torka djuren ordentligt efteråt. Det har visat sig att en ”kattvätt” en gång i veckan, sänker nivån av allergener i huset.

Pälsdjursallergi är hemskt tråkigt att råka ut för som djurälskare! Vi hoppas höra mer om besöket i Umeå….eller från någon annan av våra medlemmar.