Teaterföreningen möts på riktigt, på en teater i Norrköping

Nu är snar sommaren här och vi funderar på om det inte skulle vara trevligt med en träff i det verkliga livet. De flesta av hos har via detta forum, bildat sig en uppfattning om varandra. Att få till en träff där alla får se om deras bild av de andra medlemmarna i vår teaterförening stämmer, tycker vi vore en strålande ide! Det bästa vore om vi kunde ses på en teater i Norrköping eftersom det ligger i vår lilla förening varmt om hjärtat. Vi tycker att en show på följande teater i Norrköping, choppevent.se, vore trevligt. Ni kan väl själva gå in på deras sida genom att klicka på länken. Det fanns lite olika shower att välja på. Låt oss veta vad ni tycker och vill! Vilket datum det blir beror på vilken show ni väljer. De är angivna på respektive show.

Norrköping är en trevlig stad så vi tänkte stanna över natten. Efter vi har varit på teater, äter vi middag på en av Norrköpings fina restauranger. För att kunna boka allt och få bra priser vill vi har er intresseanmälan senast den 19 maj. Än så länge är anmälan inte bindande. Har ni några speciella önskemål, meddela oss så kollar vi upp. Gör gärna din röst hörd i forumet också!

Vi hoppa att detta är första träffen av flera men givetvis är teaterföreningen kvar även på webben. Hoppas det blir en trevlig tillställning.